ночной клуб, заминировалиПоліцейські встановили особу аноніма, який повідомив про "замінування" нічного клубу у Львові. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, подія сталася 9 жовтня у Львові. Близько 23.30 до поліції зателефонував невідомий, який повідомив, про замінування одного з львівських нічних клубів. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, кінолог, вибухотехніки та працівники інших служб. Обстеживши будівлю та прилеглу територію, жодних небезпечних предметів вони не виявили.

"Вже встановлено, що до вчинення правопорушення причетний 23-річний львів’янин. Під час опитування чоловік заявив, що на той момент перебував у стані алкогольного сп’яніння і для чого він телефонував у поліцію з таким повідомленням - не пам’ятає", - повідомив начальник Галицького відділу поліції підполковник поліції Петро Швороб.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.


Полицейские установили личность анонима, который сообщил о "заминировании" ночного клуба во Львове. Злоумышленнику грозит лишение свободы на срок до шести лет. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Напомним, событие произошло 9 октября во Львове. Около 23.30 в полицию позвонил неизвестный, который сообщил о заминировании одного из львовских ночных клубов. На место происшествия выезжала следственно-оперативная группа, кинолог, взрывотехники и работники других служб. Обследовав здание и прилегающую территорию, никаких опасных предметов они не обнаружили.

"Уже установлено, что к совершению правонарушения причастен 23-летний львовянин. В ходе опроса мужчина заявил, что на тот момент находился в состоянии алкогольного опьянения и для чего он звонил в полицию с таким сообщением - не помнит", - сообщил начальник Галицкого отдела полиции подполковник полиции Петр Швороб.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.259 Уголовного кодекса Украины (заведомо ложное сообщение об угрозе безопасности граждан, уничтожения или повреждения объектов собственности). Совершение этого преступления наказывается лишением свободы на срок от двух до шести лет.