мусор, контейнервы, Юрий ГолецВиконавчий комітет міськради прийняв рішення про вдосконалення системи збору побутових відходів в центральній частині Львова.

Про це повідомив керівник міського управління житлового господарства Юрій Голець.

За його словами, відкриті сміттєві контейнери на території Галицького району замінять закритими. Як пояснив чиновник, на місці металевих ящиків на майданчиках будуть труби, куди львів'яни і будуть кидати сміття.

Крім того, до 30 листопада Галицька райадміністрація повинна провести конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів в центрі міста.


Исполнительный комитет горсовета принял решение о совершенствовании системы сбора бытовых отходов в центральной части Львова.

Об этом сообщил руководитель городского управления жилищного хозяйства Юрий Голец.

По его словам, открытые мусорные контейнеры на территории Галицкого района заменят закрытыми. Как пояснил чиновник, на месте металлических ящиков на площадках будут трубы, куда львовяне и будут бросать мусор.

Кроме того, до 30 ноября Галицкая райадминистрация должна провести конкурс по определению исполнителя услуг по вывозу твердых бытовых отходов в центре города.