коррупция, прокуратура, штраф, судЧиновника Львівської обладміністрації оштрафували за корупцію.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Апеляційний суд Львівської області погодився із позицією прокуратури та залишив без змін постанову суду першої інстанції в частині визнання винним у скоєнні адміністративного правопорушення, пов’язаного із корупцією, колишнього посадовця Львівської обласної державної адміністрації.

Чиновник, перебуваючи на керівній посаді – заступника начальника одного з управлінь Львівської обладміністрації, займався також оплачуваною підприємницькою діяльністю, що суперечить вимогам антикорупційного законодавства.

Відтак, судом на правопорушника накладено штраф та конфісковано винагороду за роботу за сумісництвом у сумі майже 100 тис. грн. на користь держави.


Чиновника Львовской обладминистрации оштрафовали за коррупцию.

Об этом сообщили в прокуратуре Львовской области.

Апелляционный суд Львовской области согласился с позицией прокуратуры и оставил без изменений постановление суда первой инстанции в части признания виновным в совершении административного правонарушения, связанного с коррупцией, бывшего чиновника Львовской областной государственной администрации.

Чиновник, находясь на руководящей должности - заместителя начальника одного из управлений Львовской обладминистрации, занимался также оплачиваемой предпринимательской деятельностью, противоречащей требованиям антикоррупционного законодательства.

Поэтому судом на правонарушителя наложен штраф и конфисковано вознаграждение за работу по совместительству в сумме почти 100 тыс. грн. в пользу государства.