Напередодні двох сольних концертів у Львові лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя завітав в Ратушу до міського голови Львова Андрія Садового. Під час зустрічі обговорили проведення мистецьких заходів в умовах «жовтої зони», розвиток закладів культури у Львові та можливість міста стати Молодіжною столицею Європи.

Тарас Тополя поділився досвідом, що в українських містах бракує великих концертних залів. В свою чергу мер Львова показав співаку проєкт розбудови співочого поля в Шевченківському гаю.

«Ми маємо в Шевченківському гаю співоче поле. Ми хочемо наступного року його модернізувати, зробити гарне накриття, якісний концертний майданчик. Там має бути вибудувана прекрасна інфраструктура. Наразі це міський проєкт, але якщо знайдуться приватні інвестори, буде супер», – наголосив Андрій Садовий.

В свою чергу лідер «Антитіл» запросив міського голову на концерт та поділився, що організатори зробити всі умови для того, щоб захід пройшов безпечно: всі вакциновані, невелика заповненість залу, масковий режим. Андрій Садовий подякував музикантам за свідому позицію.

Також на зустрічі обговорили потрапляння Львова до фіналу конкурсу «Молодіжна столиця Європи». Як молодіжний посол UNICEF Ukraine Тарас Тополя пообіцяв всяко сприяти тому, щоб Львів виборов цей титул.