паркинг, петиция, строительствоПобудувати багаторівневий паркінг на вулиці Куліша просить у петиції її автор Юрій Романчук. Якщо петиція набере необхідні 500 підписів, її розглянуть депутати Львівської міської ради. 

Автор петиції вважає, що у зв'язку із розташуванням торгового центру "Форум", "Магнус" та близькості до центральної частини міста (до 10 хвилин пішки), відсутністю у місті Львові організованої багаторівневої парковки, для мешканців, гостей та туристів, створює великі незручності та негативний імідж для міста.

"Частину отриманих коштів за продаж комунальної власності, а це 200 мільйонів гривень, пропоную вкласти в будівництво паркінгу. Паркінг проектувати на 1000 автомобілів та залишити його в комунальній власності. Ця парковка завжди буде приносити дохід в бюджет. Також пропоную долучити мешканців прилеглих вулиць до дольової участі у будівництві, після чого їм залишається власне паркомісце", - пропонує він.

Паркінг пропонується будувати з заїздом з вулиці Куліша і виїздом на проспект Чорновола.


Построить многоуровневый паркинг на улице Кулиша просит в петиции ее автор Юрий Романчук. Если петиция наберет необходимые 500 подписей, ее рассмотрят депутаты Львовского городского совета. 

Автор петиции считает, что в связи с расположением торгового центра "Форум", "Магнус" и близости к центральной части города (до 10 минут пешком), отсутствием во Львове организованной многоуровневой парковки для жителей, гостей и туристов, создает большие неудобства и негативный имидж для города.

"Часть полученных средств за продажу коммунальной собственности, а это 200 000 000 гривен, предлагаю вложить в строительство паркинга. Паркинг проектировать на 1000 автомобилей и оставить его в коммунальной собственности. Эта парковка всегда будет приносить доход в бюджет. Также предлагаю включить жителей близлежащих улиц в долевое участие в строительстве, после чего им остается собственное паркоместо", - предлагает он.

Паркинг предлагается строить с заездом с улицы Кулиша и выезде на проспект Черновола.