Жовква, веломарафонЛюбителів активного відпочинку запрошують завершити серію марафонів MAXX bike змаганнями у місті Жовква. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

1-2 жовтня на охочих очікують гірські умови катання, різні рівні складності, а також забіг околицями та середмістями Жовкви.

Для велосипедистів на вибір – традиційно різні за складністю дистанції завдовжки 25, 50 та майже 75 км. А для любителів побігати організують забіг околицями і середмістям Жовкви, їм пропонують дві дистанції: HOBBY – 10,4 км, набір висоти 240 метрів, та MEGA – 27 км, набір висоти 650 метрів.

За словами організаторів, велосипедне свято поєднається зі святкуванням Дня міста, якому 2 жовтня виповнюється 648 років.


Любителей активного отдыха приглашают завершить серию марафонов MAXX bike соревнованиями в городе Жовква. Об этом сообщили в пресс-службе Львовского горсовета.

1-2 октября желающих ожидают горные условия катания, различные уровни сложности, а также забег на окраине и в центре Жовква.

Для велосипедистов на выбор - традиционно различные по сложности дистанции длиной 25, 50 и почти 75 км. А для любителей побегать организуют забег на окраине и по центру города Жовква, им предлагают две дистанции: HOBBY - 10,4 км, набор высоты 240 метров, и MEGA - 27 км, набор высоты 650 метров.

По словам организаторов, велосипедный праздник сочетается с празднованием Дня города, которому 2 октября исполняется 648 лет.