ДТП, пешеходНа автодорозі Н-17 сполученням Луцьк – Львів у Радехівському районі Mercedes Sprinter на смерть збив пішохода. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 23 серпня о 21:50 на автодорозі Н-17 сполученням "Луцьк-Львів", між с. Стоянів та с. Сабанівка Радехівського району.

На неосвітленій ділянці дороги водій автомобіля Mercedes Sprinter, мешканець м. Львова 1975 року народження, скоїв наїзд на пішохода, мешканця с. Сабанівка Радехівського району 1960 року народження, який, орієнтовно, рухався в попутному напрямку. В результаті отриманих травм пішохід. помер на місці ДТП.

Обставини події встановлюються.


На автодороге Н-17 сообщением Луцк - Львов в Радеховском районе Mercedes Sprinter насмерть сбил пешехода. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошло 23 августа в 21:50 на автодороге Н-17 сообщением "Луцк-Львов", между с. Стоянов и с. Сабановка Радеховского района.

На неосвещенном участке дороги водитель автомобиля Mercedes Sprinter, житель г. Львова 1975 года рождения, совершил наезд на пешехода, жителя с. Сабановка Радеховского района 1960 года рождения, который, ориентировочно, двигался в попутном направлении. В результате полученных травм пешеход. скончался на месте ДТП.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.