ДТП, Черновола, девушка, скрылсяВодієві, який 23 квітня о 22:00  збив дівчину і втік з місця ДТП, розшукали патрульні. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вчора близько 22:00, на перехресті вулиці Липиниського та проспекту Чорновола стався наїзд на пішохода. За попередньою інформацією, 19-річна дівчина переходила дорога на нерегульованому пішохідному переході. Автомобіль, який скоїв наїзд, поїхав з місця пригоди. Очевидці встигли запам‘ятати марку та номер автомобіля. У дівчини попередньо діагностували переломи обох нижніх кінцівок та черепно-мозкову травму і забрали її до медичного закладу.

Автомобіль Daewoo Lanos сірого кольору передали в орієнтування. Сьогодні зранку патрульний, повертаючись додому на власному автомобілі, помітив цей транспортний засіб з характерними після дорожньо-транспортної пригоди пошкодженнями і сповістив своїх колег на зміні. Інспектор вирішив прослідувати за підозрюваним у наїзді на дівчину. Він рухався у напрямку виїзду з міста. Саме за Львовом екіпаж патрульних зупинив автомобіль і передав слідчим. Згодом автомобіль забрали на арештмайданчик.


Водителю, который 23 апреля в 22:00 сбил девушку и скрылся с места ДТП, разыскали патрульные. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Вчера около 22:00 на перекрестке улицы Липиниського и проспекта Черновола произошел наезд на пешехода. По предварительной информации, 19-летняя девушка переходила дорогу на нерегулируемом пешеходном переходе. Автомобиль, который совершил наезд, скрылся с места происшествия. Очевидцы успели запомнить марку и номер авто. У девушки предварительно диагностировали переломы обеих нижних конечностей и черепно-мозговую травму и забрали ее в медицинское учреждение.

Автомобиль Daewoo Lanos серого цвета передали в ориентирования. Сегодня утром патрульный, возвращаясь домой на собственном автомобиле, заметил это транспортное средство с характерными после ДТП повреждениями и сообщил своим коллегам на смене. Инспектор решил последовать за подозреваемым в наезде на девушку. Он двигался в направлении выезда из города. Именно за Львовом экипаж патрульных остановил автомобиль и передал следователям. Впоследствии автомобиль забрали на штрафплощадку.