Поліція Львівщини закликає водіїв - керуючи транспортними засобами, особливо у темну пору доби та за поганої видимості, ретельно дотримуйтесь усіх вимог Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкості та стежте за дорогою. До велосипедистів прохання мати на одязі та на велосипеді світлоповертаючі елементи – так ви краще позначите себе на проїзній частині. Бережіть життя та здоров’я – свої та інших учасників руху.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 23 березня близько 20.00 на грунтовій дорозі сполученням село Лісове – село Піски, Золочівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Деу», 25-річнй місцевий мешканець, скоїв наїзд на велосипедиста, свого односельчанина віком 63 роки. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.