вокзал, чемодан, ЛьвовНа головному залізничному вокзалі станції "Львів" 22 листопада о17:35 була виявлена підозріла валіза. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

22 листопада о 17:35 надійшло повідомлення, про те що в м. Львові на пл. Двірцева, 1 на четвертому пероні Головного залізничного вокзалу станції "Львів" виявлено підозрілу валізу. В ході обстеження працівниками відділу вибухотехнічної та пожежнотехнічної експертизи НДЕКЦ при ГУ НП у Львівській області встановлено, що валіза з продуктами та загрози собою не являє.


На главном железнодорожном вокзале станции "Львов" 22 ноября о17: 35 был обнаружен подозрительный чемодан. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

22 ноября в 17:35 поступило сообщение о том что в г. Львове на пл. Дворцовая, 1 в четвертом перроне Главного железнодорожного вокзала станции "Львов" обнаружен подозрительный чемодан. В ходе обследования работниками отдела взрывотехнической и пожаротехничной экспертизы НИЭКЦ при ГУ НП во Львовской области установлено, что это чемодан с продуктами и угрозы собой не представляет.