трава, женщинаНа Львівщині загинула жінка, яка палила суху траву. Як попередньо встановили правоохоронці, на загиблій зайнявся одяг, і самостійно збити полум’я вона не змогла. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Бродівське відділення поліції 22 жовтня надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району виявлено тіло жінки без ознак життя, пошкоджене вогнем.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблої – 62-річної місцевої мешканки. Також попередньо встановлено, що близько 13.00 на території свого домогосподарства вона спалювала суху траву. В якийсь момент на жінці зайнявся одяг і самостійно збити полум’я вона не змогла.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Тіло жінки скероване на експертизу, правоохоронці встановлюють обставини події.


На Львовщине, сжигая сухую траву, погибла женщина. Как предварительно установили правоохранители, на погибшей загорелась одежда, и самостоятельно сбить пламя она не смогла. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Бродовское отделение полиции 22 октября поступило сообщение о том, что в одном из сел района обнаружено тело женщины без признаков жизни, поврежденное огнем.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские установили личность погибшей - 62-летней местной жительницы. Также предварительно установлено, что около 13.00 на территории своего домохозяйства она сжигала сухую траву. В какой-то момент на женщине загорелась одежда и самостоятельно сбить пламя она не смогла.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.270 (нарушение установленных законодательством требований пожарной безопасности) УК Украины. Тело женщины направлено на экспертизу, правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия.