Детсад, ограбление, кража​У Франківський відділ поліції Львова надійшло два повідомлення про крадіжки з дитячих садочків.

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Зранку надійшло перше повідомлення про крадіжку із садочка, розташованого на вулиці Симоненка, звідки було викрадено два комп’ютери. Невдовзі надійшло друге повідомлення про подібний злочин, що стався у садочку на вулиці Пулюя. Там невідомі викрали з приміщення кошти з каси дошкільного закладу.

Як встановили правоохоронці, в обох випадках зловмисники проникли у приміщення, пошкодивши вікна. В обох випадках про події на оперативну лінію 102 повідомили працівники адміністрації дошкільних закладів.


Во Франковский отдел полиции Львова поступило два сообщения о кражах из детских садов.  

Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Утром поступило первое сообщение о краже из садика, расположенного на улице Симоненко, откуда были похищены два компьютера. Вскоре поступило второе сообщение о подобном преступлении, которое произошло в детсаду на улице Пулюя. Там неизвестные похитили из помещения денежные средства из кассы дошкольного учреждения.

Как установили правоохранители, в обоих случаях злоумышленники проникли в помещение, повредив окна. В обоих случаях о событиях на оперативную линию 102 сообщили работники администрации дошкольных учреждений.