Укразилицныцы, Войцех Балчун, Олег СинюткаГолова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, перебуваючи у відрядженні в Києві, зустрівся з головою правління ВАТ "Укрзалізниця" Войцехом Балчуном.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обладміністрації. Сторони обговорили питання роботи регіональної філії "Львівська залізниця".

За підсумками переговорів досягнуто домовленості, що в середині жовтня на Львівщині пройде робоча зустріч фахівців залізничного транспорту з розвитку галузі. В тому числі, відбудеться інспектування ходу будівництва Бескидського тунелю.


Председатель Львовской облгосадминистрации Олег Синютка, находясь в командировке в Киеве, встретился с председателем правления ОАО "Укрзализныця" Войцехом Балчуном.

Об этом сообщили в пресс-службе Львовской обладминистрации. Стороны обсудили вопросы работы регионального филиала "Львовская железная дорога".

По итогам переговоров достигнута договоренность, что в середине октября на Львовщине пройдет рабочая встреча специалистов железнодорожного транспорта по развитию отрасли. В том числе, состоится инспектирование хода строительства Бескидского тоннеля.