гараж, яма, провалилась, КульпарковскаяУ Львові, на вулиці Кульпарківській, 222 б на території гаражного кооперативу жінка впала в оглядову яму глибиною 2,5 м. Вибратись їй допомогли рятувальники. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

22 квітня о 22:18 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що у м. Львові на вул. Кульпарківська, 222 «б» на території гаражного кооперативу в оглядову яму, глибиною 2,5 м, впала 43-річна жінка. Жінка не могла самостійно вибратись.

За допомогою нош рятувальники витягнули жінку на поверхню та передали працівникам медичної служби. Постраждалу доставлено в комунальну 8-му міську клінічну лікарню.


Во Львове, на улице Кульпарковской, 222 б на территории гаражного кооператива женщина упала в смотровую яму. Выбраться ей помогли спасатели. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

22 апреля в 22:18 в Службу спасения 101 поступило сообщение о том, что в пгт. Львове на ул. Кульпарковская, 222 «б» на территории гаражного кооператива в смотровую яму, глубиной 2,5 м, упала 43-летняя женщина. Женщина не могла самостоятельно выбраться.

С помощью носилок спасатели вытащили женщину на поверхность и передали работникам медицинской службы. Пострадавшую доставили в коммунальную 8-ю городскую клиническую больницу.