нож, полиция, соседи53-річна львів’янка під час сварки вдарила ножем у живіт жінку, котра мешкає у сусідньому будинку. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Франківський відділ поліції 22 березня о 19.20 надійшло повідомлення від чергового лікаря одного з львівських травмпунктів. Медик повідомила про пацієнтку, якій було поставлено діагноз “колото-різана рана живота, алкогольне сп’яніння” та госпіталізовано у хірургічне відділення лікарні.

Правоохоронці встановили особу пораненої – нею виявилась 46-річна львів’янка. Також встановлено, що ножового поранення потерпілій завдала її 53-річна знайома, котра мешкає у сусідньому будинку і також перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Близько 15.30 між жінками виник конфлікт після розпивання спиртного.

Наразі вирішується питання правової кваліфікації злочину відповідно до норм Кримінального кодексу України.


53-летняя львовянка во время ссоры ударила ножом в живот женщину, которая живет в соседнем доме. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

В Франковский отдел полиции 22 марта в 19.20 поступило сообщение от дежурного врача одного из львовских травмпунктов. Медик сообщила о пациентке, которой был поставлен диагноз "колото-резаная рана живота, алкогольное опьянение" и госпитализированной в хирургическое отделение больницы.

Правоохранители установили личность раненой - ею оказалась 46-летняя львовянка. Также установлено, что ножевое ранение потерпевшей нанесла ее 53-летняя знакомая, которая живет в соседнем доме и также находилась в состоянии алкогольного опьянения. Около 15.30 между женщинами возник конфликт после распития спиртного.

Сейчас решается вопрос правовой квалификации преступления в соответствии с нормами Уголовного кодекса Украины.