товары, Россия, маркировкаЛьвівська міська рада продовжила маркування російських товарів у Львові до 2020 року. "За" проголосували усі 48 присутніх міських депутатів. Про це повідомляє видання “Форпост”.

23 березня Львівська міська рада розглянула питання про продовження маркування товарів російського виробництва. Це питання вніс до порядку денного сесії голова фракції УКРОП у міськраді Ігор Телішевський.

Відповідно до цієї ухвали у 2017-2020 роках продовжено термін дії ухвали з приводу координації інформаційної діяльності та захисту інформаційної безпеки на території м. Львова.


Львовский городской совет продлил маркировку российских товаров в Львове до 2020 года. "За" проголосовали все 48 присутствующих городских депутатов. Об этом сообщает издание "Форпост"

23 марта Львовский городской совет рассмотрел вопрос о продлении маркировки товаров российского производства. Этот вопрос внес в повестку дня сессии председатель фракции УКРОП в горсовете Игорь Телишевский.

Согласно постановлению в 2017-2020 годах продлен срок действия решения по поводу координации информационной деятельности и защиты информационной безопасности на территории г. Львова.