ювелирный, грабеж, стрельбаНа вулиці Городоцької Львова стався розбійний напад на ювелірний магазин із стріляниною. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

22 березня до поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря ЛШМД про те, що до них із пораненням ноги доставлено 41-річного львів’янина, охоронця ювелірного магазину.

Як встановили працівники поліції, близько 13.00 у ювелірний магазин на вулиці Городоцькій увійшли двоє невідомих із прикритими обличчями, поранили в ногу охоронця пострілами із невстановленої зброї, розбили вітрину, забрали звідти коштовності, після чого втекли. Сума збитків з’ясовується.

Охоронцю магазину лікарі надали медичну допомогу, його життю нічого не загрожує.

Поліцейські звертаються до усіх, хто став очевидцем події або володіє будь-якою інформацією щодо осіб, які скоїли напад, повідомити про це у найближчий відділ поліції чи зателефонувати на оперативний номер 102.


На улице Городецкой Львова произошло разбойное нападение на ювелирный магазин. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

22 марта в полицию поступило сообщение от дежурного врача БСМП о том, что к ним с ранением ноги доставлен 41-летний львовянин, охранник ювелирного магазина.

Как установили сотрудники полиции, около 13.00 в ювелирный магазин на улице Городецкой вошли двое неизвестных с прикрытыми лицами, ранили в ногу охранника выстрелами из неустановленного оружия, разбили витрину, забрали драгоценности и скрылись. Сумма убытков устанавливается.

Охраннику магазина врачи оказали медицинскую помощь, его жизни ничего не угрожает.

Полицейские обращаются ко всем, кто стал очевидцем происшествия или располагает какой-либо информацией о лицах, совершивших нападение, сообщить об этом в ближайший отдел полиции или позвонить на оперативный номер 102.