спирт, фальсификат, полицияПрацівники обласного управління захисту економіки вилучили спирт на 1,2 мільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Кілька тижнів тому оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області Нацполіції викрили виробництво фальсифікованого алкоголю в одному з районів області. Поліцейські почали встановлювати канали надходження етилового спирту.

Співробітники УЗЕ у Львівській області з'ясували, що днями до Львова буде завозитися велика партія етилового спирту. Правоохоронці встановили місце та час перевантаження товару.

21 березня, на території складських приміщень співробітники обласного Управління захисту економіки виявили два автомобіля. Водії перевантажували бочки зі спиртом з однієї машини до іншої. Жодних документів на продукцію надати поліцейським громадяни не змогли, як і пояснити місце її придбання та подальшого збуту. За інформацією оперативників, цей спирт призначався для виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції.

Співробітники  УЗЕ у Львівській області вилучили 18,4 тонн спирту. За попередніми даними, його вартість становить 1,2 мільйона гривень.


Работники областного управления защиты экономики изъяли спирт на 1,2 миллиона гривен. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

Несколько недель назад оперативники Управления защиты экономики (УЗЭ) во Львовской области Нацполиции разоблачили производство фальсифицированного алкоголя в одном из районов области. Полицейские начали устанавливать каналы поступления этилового спирта.

Сотрудники УЗЭ во Львовской области выяснили, что на днях во Львов будет завозиться крупная партия этилового спирта. Правоохранители установили место и время перегрузки товара.

21 марта, на территории складских помещений сотрудники Управления защиты экономики обнаружили два автомобиля. Водители перегружали бочки со спиртом из одной машины в другую. Никаких документов на продукцию предоставить граждане не смогли, как и объяснить место ее приобретения и дальнейшего сбыта. По информации оперативников, спирт предназначался для изготовления фальсифицированной алкогольной продукции.

Сотрудники УЗЭ во Львовской области изъяли 18,4 тонн спирта. По предварительным данням, его стоимость составляет 1,2 миллиона гривен.