У Львові судитимуть зловмисника, причетного до скоєння більше 30 крадіжок та пограбувань. Раніше чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Личаківського відділу поліції завершили розслідування в межах кримінальних проваджень, відкритих за фактами 29 крадіжок та двох пограбувань, у скоєнні яких підозрюється раніше судимий 42-річний житель міста Рава Руська  Жовківського району.

"Обвинувальний акт скеровано до суду. Загалом зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні 31 злочину, з яких 29 - крадіжки. Зазвичай він "працював" у громадському транспорті – трамваях, тролейбусах, маршрутних таксі. Із сумок та кишень пасажирів викрадав мобільні телефони та гаманці", - повідомив начальник Личаківського відділу поліції підполковник поліції Роман Макогон.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене статтями, - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За рішенням суду зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Во Львове будут судить злоумышленника, причастного к совершению более 30 краж и ограблений. Ранее мужчина уже привлекался к уголовной ответственности за аналогичные преступления. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Работники Лычаковского отдела полиции завершили расследование в пределах уголовных производств, открытых по фактам 29 краж и двух грабежей, в совершении которых подозревается ранее судимый 42-летний житель города Рава Русская Жовковского района.

"Обвинительный акт направлен в суд. В целом злоумышленнику объявлено о подозрении в совершении 31 преступления, из которых 29 - кражи. Обычно он "работал" в общественном транспорте - трамваях, троллейбусах, маршрутных такси. Из сумок и карманов пассажиров похищал мобильные телефоны и кошельки" , - сообщил начальник Лычаковского отдела полиции подполковник полиции Роман Макогон.

По этим фактам были возбуждены уголовные производства по ч.2 ст.185 (кража) и ч.2 ст.186 (грабеж) Уголовного кодекса Украины. Максимальное наказание, предусмотренное статьями, - лишение свободы на срок от четырех до шести лет.

По решению суда злоумышленнику избрана мера пресечения в виде содержания под стражей.