проспект Свободы, ремонт дорогиЗ понеділка, 23 жовтня, буде обмежено рух транспортних засобів на пр. Свободи у зв’язку із проведенням дорожньо-ремонтних робіт. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, з понеділка, 23 жовтня, з 09.00 і до 20.00 27 жовтня буде обмежено рух транспортних засобів на пр. Свободи (навпроти ТРЦ "Антошка"). ТзОВ "Гарантспецбуд-Захід" проводитиме дорожньо-ремонтні роботи на половині дороги пр. Свободи, навпроти ТРК "Антошка". На час проведення робіт буде обмежено рух транспортних засобів на цьому відрізку дороги.



С понедельника, 23 октября, будет ограничено движение транспортных средств по пр. Свободы в связи с проведением дорожно-ремонтных работ. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета, с понедельника, 23 октября, с 09.00 и до 20.00 27 октября будет ограничено движение транспортных средств по пр. Свободы (напротив ТРЦ "Антошка"). ООО "Гарантспецбуд-Запад" будет проводить дорожно-ремонтные работы на половине дороги пр. Свободы, напротив ТРК "Антошка".