Ярмарка спорта, Олег ЧунисУ Львові сьогодні стартує "Ярмарок спорту".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради. У програмі - показові виступи, майстер-класи, шоу-програма та розіграш спортивних абонементів.

Найспортивныша подія року пройде 22-24 вересня в палаці спорту "Динамо" (вул. Вітовського, 53). У цьому році на "Ярмарку" свої види спорту представлять понад 70 спортивних організацій Львова.

Вперше в ній візьме участь львівський цирк. "Можна буде поїздити верхи і потримати в руках лицарське спорядження", - розповів Олег Чуніс, співорганізатор "Ярмарку спорту".


Во Львове сегодня стартует "Ярмарка спорта".

Об этом сообщили в пресс-службе Львовского горсовета. В программе - показательные выступления, мастер-классы, шоу-программа и розыгрыш спортивных абонементов.

Самое спортивное событие года пройдет 22-24 сентября во дворце спорта "Динамо" (ул. Витовского, 53). В этом году на "Ярмарке" свои виды спорта представят более 70 спортивных организаций Львова.

Впервые в ней примет участие львовский цирк. "Можно будет поездить верхом и подержать в руках рыцарское снаряжение", - рассказал Олег Чунис, соорганизатор "Ярмарки спорта".