самоубийца, порезал вены, улица ЩуратаПатрульні не дали самогубцю знову себе вбити. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львову.

Сьогодні близько опівночі патрульні 2 батальйону отримали виклик на вулицю Щурата, про погрози чоловіка заявниці підпалити квартиру, обливши її пальним. Коли приїхали на місце події, біля під‘їзду були присутні працівники ДСНС, які сказали, що все добре і жодних слідів палива там не має.

Патрульні вирішили переконатися, чи все добре, і піднялися до заявниці. Вона повідомила, що чоловік напередодні увечері вчинив спробу самогубства, а саме - порізав вени. В лікарні йому надали допомогу і відпустили додому. Жінка запевнила, що її чоловік, який перебуває в стані алкогольного сп‘яніння, спить і вона не потребує допомоги поліції. Однак інспектори попросили дозволу все ж зайти до кімнати чоловіка. В момент, коли патрульний зайшов, чоловік розрізав шви, накладені медиками на зап’ястях. Поліцейський зупинив його. Чоловік не давав змоги надати йому допомогу і спробував завдати удару ножицями. Інспектори таки зафіксували чоловіка і попри його опір надали першу домедичну допомогу. Підручними засобами перетиснули руки, зупинили кровотечу і перемотали зап‘ястя. На місце викликали медиків.


Патрульные не дали самоубийце снова себя убить. Об этом сообщает пресс-служба Патрульной полиции Львова.

Сегодня около полуночи патрульные 2 батальона получили вызов на улицу Щурата, об угрозах мужа заявительницы поджечь квартиру, облив ее горючим. Когда приехали на место происшествия, у подъезда находились работники ГСЧС, которые сказали, что все хорошо и никаких следов топлива там нет.

Патрульные решили убедиться, все ли хорошо, и поднялись к заявительнице. Она сообщила, что мужчина накануне вечером совершил попытку самоубийства, а именно - порезал вены. В больнице ему оказали помощь и отпустили домой. Женщина заверила, что ее муж, который находится в состоянии алкогольного опьянения, спит и она не нуждается в помощи полиции. Однако инспекторы попросили разрешения все же зайти в комнату мужа. В момент, когда патрульный зашел, человек разрезал швы, наложенные медиками на запястьях. Полицейский остановил его. Мужчина не давал возможности оказать ему помощь и попытался нанести удар ножницами. Инспекторы все же зафиксировали мужчину и, несмотря на его сопротивление, оказали первую домедицинскую помощь. Подручными средствами пережали руки, остановили кровотечение и перемотали запястья. На место вызвали медиков.