потерялась, девушка, лесПатрульні розшукали в лісі дівчину, яка загубилася. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

18 травня, близько 22 години, патрульні 2 батальйону отримали повідомлення, що у сихівському лісі загубилася дитина. Інспектори виїхали на місце та зателефонували заявниці. Мати розповіла, що їй подзвонила її дочка та повідомила, що загубилася і вже близько трьох годин блукає в лісі.

Патрульні записали номер телефону доньки та зателефонували їй. Дівчина була налякана та не могла зорієнтуватися де вона знаходиться. Інспектори розповіли їй, як подивитися геодані в мобільному телефоні. Дівчина так і зробила. З цією інформацією патрульні швидко знайшли дівчину та завезли її до мами. Мати була така вдячна, що вирішила написати подяку інспекторам патрульної поліції, які відшукали її доньку.


Патрульные разыскали в лесу девушку, которая потерялась. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

18 мая, около 22 часов, патрульные 2-го батальона получили сообщение, что в Сыховском лесу потерялся ребенок. Инспекторы выехали на место и позвонили заявительнице. Мать рассказала, что ей позвонила ее дочь и сообщила, что потерялась и уже около трех часов блуждает в лесу.

Патрульные записали номер телефона дочери и позвонили ей. Девушка была напугана и не могла сориентироваться, где она находится. Инспекторы рассказали ей, как посмотреть геоданные в мобильном телефоне. Девушка так и сделала. С этой информацией патрульные быстро нашли девушку и завезли ее к маме. Мать была так благодарна, что решила написать благодарность инспекторам патрульной полиции, нашедшим ее дочь.