улица Куйбышева, Венская, переименованиеУ Львові перейменували вулицю Карбишева на вулицю Віденську. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Вулицю Дмитра Карбишева перейменували на вулицю Віденську. Відповідну ухвалу сьогодні прийняли на сесії міської ради відповідно до звернення Почесного консульства Австрійської Республіки у Львові.

Щодо вул. Віденської – це прояв шани до великого періоду життя, пояснив міський голова Андрій Садовий.

"У нас непогані відносини з Австрією. У нас є політичні розбіжності. Коли був візит Президента Австрії, я мав непросту тему для розмови – я підняв питання "Північного потоку-2", який є шкідливий для будівництва і є шкідливим для європейської безпеки. Але міста є, були і будуть. Якщо ми хочемо мати майбутнє, то ми повинні думати про майбутнє, добре знаючи нашу історію. Історія – це наш фундамент. Ми повинні враховувати реалі, ми повинні підтримати тих, хто є з Україною і помагає нам боротись з окупантами, які окупували нашу територію. Ми повинні давати правильні сигнали зі Львова та України", - додав мер.


Улицу Дмитрия Карбышева переименовали в улицу Венскую. Соответствующее постановление сегодня приняли на сессии городского совета в соответствии с обращением Почетного консульства Австрийской Республики во Львове.

По ул. Венской - это проявление уважения к великому периода жизни, пояснил городской голова Андрей Садовой.

"У нас неплохие отношения с Австрией. У нас есть политические разногласия. Когда был визит Президента Австрии, я имел непростую тему для разговора - я поднял вопрос" Северного потока-2 ", который вреден для строительства и вредно для европейской безопасности. Но города есть, были и будут. Если мы хотим иметь будущее, то мы должны думать о будущем, хорошо зная нашу историю. История - это наш фундамент. мы должны учитывать реале, мы должны поддержать тех, кто с Украины и помогает нам бороться с оккупантами, которые оккупировали нашу территорию. Мы должны да ать правильные сигналы из Львова и Украины ", - добавил мэр.