маршрутка, электротранспорт, петицияМіська рада Львова підтримала електронну петицію про відмову від маршруток та перехід на електротранспорт і зручні автобуси у п'ятирічний термін. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На сесії Львівської міської ради сьогодні прийнято ухвалу "Про підтримку електронної петиції "Вимагаємо відмовитись від маршруток та перейти на електротранспорт і зручні автобуси!". Ухвалу проголосували із зауваженнями щодо терміну реалізації повної відмови міста від маршрутних таксі з подальшим переходом на тролейбуси, електроавтобуси та автобуси з більшою пасажиромісткістю, які курсуватимуть за чітко визначеним графіком – дворічний термін реалізації петиції запропоновано замінити на п’ятирічний.

Мерія має підготувати дорожню карту щодо вирішення питань, порушених в електронній петиції.

Довідка SQ, 21 січня 2018 року на порталі e-dem.in.ua – Єдина система місцевих петицій було зареєстровано електронну петицію під назвою "Вимагаємо відмовитись від маршруток та перейти на електротранспорт і зручні автобуси!". Автором петиції є Меленчук Анна Володимирівна. 29 січня 2018 року ця петиція набрала необхідних 500 голосів на підтримку. Тому її винесли на розгляд сесії Львівської міської ради.


Городской совет Львова поддержал электронную петицию об отказе от маршруток и переход на электротранспорт и удобные автобусы в пятилетний срок. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На сессии Львовского городского совета сегодня принято постановление "О поддержке электронной петиции "Требуем отказаться от маршруток и перейти на электротранспорт и удобные автобусы!". Постановление проголосовали с замечаниями по сроку реализации полного отказа города от маршрутных такси с последующим переходом на троллейбусы, электроавтобусы и автобусы с большей пассажировместимостью, которые будут курсировать по четко определенному графику, - двухлетний срок реализации петиции предложено заменить на пятилетний.

Мэрия должна подготовить дорожную карту по решению вопросов, поднятых в электронной петиции.

Справка SQ, 21 января 2018 года на портале e-dem.in.ua - Единой система местных петиций была зарегистрирована электронная петиция под названием "Требуем отказаться от маршруток и перейти на электротранспорт и удобные автобусы!". Автор петиции - Меленчук Анна Владимировна. 29 января 2018 года эта петиция набрала необходимых 500 голосов в поддержку. Поэтому ее вынесли на рассмотрение сессии Львовского городского совета.