ДТП, автобус, грузовикНа трасі Львів - Східниця автобус зіткнувся з вантажівкою, є постраждалі. Про це повідомляє сайт "032". 

Сьогодні, 21-го грудня, близько 06:30, на трасі Львів - Східниця зіткнулися автобус "Еталон" та вантажівка "Газель". Як розповіла речник ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, зітнення транспортних засобів сталося на ділянці траси поблизу села Солонське, що в Дрогобицькому районі Львівщини.

Внаслідок автопригоди травми різного ступеня важкості отримали троє людей: 45-річний львів’янин, водій автобуса "Еталон" та двоє його пасажирів. Постраждалих з місця ДТП медики госпіталізували до лікарні.

Натомість, 30-річний водій "Газелі", мешканець Трускавця, внаслідок зіткнення не постраждав.

Наразі всі обставини аварії з’ясовують правоохоронці, триває перевірка.


На трассе Львов - Сходница автобус столкнулся с грузовиком, есть пострадавшие. Об этом сообщает сайт "032". 

Сегодня, 21-го декабря, около 6:30, на трассе Львов - Сходница столкнулись автобус "Эталон" и грузовик "Газель". Как рассказала пресс-секретарь ГУ Нацполиции во Львовской области Светлана Добровольская, столкновение произошло на участке трассы вблизи села Солонское, что в Дрогобычском районе Львовщины.

Вследствие ДТП травмы различной степени тяжести получили три человека: 45-летний львовянин, водитель автобуса "Эталон" и двое его пассажиров. Пострадавших с места ДТП медики госпитализировали в больницу.

В то же время 30-летний водитель "Газели", житель Трускавца, в результате столкновения не пострадал.

Сейчас все обстоятельства аварии выясняют правоохранители, проводится проверка.