парк, Ореховый гай, строительствоНа сесії підтримали петицію щодо встановлення чітких меж та заборони ведення будівництва у парку "Горіховий гай". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 21 листопада, на сесії Львівської міської ради депутати підтримали петицію про встановлення чітких меж парку"Горіховий гай" та заборону будівництва на його території. Відтак, департаментом містобудування впродовж 30 днів буде розроблена дорожня карта реалізації електронної петиції.

За відповідне рішення проголосували 53 депутати.

Також рада звернулась до прем’єр-міністра Олексія Гончарука, міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова і заступника голови Держслужби з питань геодезії, картографії та кадастру Олександра Краснолуцького щодо сприяння в наданні позитивного висновку держекспертизи проєкту землеустрою, щодо відведення земельних ділянок для збереження та використання парку "Горіховий гай", без акту обстеження та передачі зелених насаджень на зберігання.

Відомо, що після затвердження сесією міської ради проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, зазначені земельні ділянки будуть віднесені до земель рекреаційного призначення для збереження та використання парку "Горіховий гай".


На сессии поддержали петицию об установлении четких границ и запрета ведения строительства в парке "Ореховый гай". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 21 ноября, на сессии Львовского городского совета депутаты поддержали петицию об установлении четких границ парка "Ореховый гай" и запрете строительства на его территории. Департаментом градостроительства в течение 30 дней будет разработана дорожная карта реализации электронной петиции.

За соответствующее решение проголосовали 53 депутата.

Также совет обратился к премьер-министру Алексею Гончаруку, министру развития экономики, торговли и сельского хозяйства Тимофею Милованову и заместителю председателя Госслужбы по вопросам геодезии, картографии и кадастра Александру Краснолучском по содействию в предоставлении положительного заключения госэкспертизы проекта землеустройства относительно отвода земельных участков для сохранения и использования парка "Ореховый газ", без акта обследования и передачи зеленых насаждений на хранение.

Известно, что после утверждения сессией городского совета проекта землеустройства по отводу земельных участков, указанные земельные участки будут отнесены к землям рекреационного назначения для сохранения и использования парка "Ореховый гай".