ДТП, маршрутки, автобусПопередньо встановлено, що за медичною допомогою звернулося десятеро людей. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, сьогодні, 21 жовтня, о 09.20 на проспекті Чорновола сталося зіткнення двох маршрутних автобусів, один з яких стояв на зупинці громадського транспорту.  Ними керували львів’яни віком 45 та 56 років. 

Як попередньо з’ясували правоохоронці, потерпіло десятеро пасажирів автобусів, Наразі їх особи та діагноз встановлюються.

На місці поліції працює слідчо-оперативна група. З’ясовуються обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Предварительно установлено, что за медицинской помощью обратилось десять человек. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Напомним, сегодня, 21 октября, в 09.20 на проспекте Черновола произошло столкновение двух маршрутных автобусов, один из которых стоял на остановке общественного транспорта. Ими руководили львовяне возрасте 45 и 56 лет.

Как предварительно выяснили правоохранители, пострадали десять пассажиров автобусов, Теперь их личности и диагноз устанавливается.

На месте полиции работает следственно-оперативная группа. Выясняются обстоятельства происшествия. Решается вопрос об открытии уголовного производства.