ДТП, автомобильНа Львівщині внаслідок зіткнення з Opel перекинувся Citroen. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 жовтня близько 11.30 на автодорозі "Львів-Самбір-Ужгород" в одному з сіл Турківського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі Citroen, яким керував 58-річний мешканець одного з сіл району, та Opel під керуванням 34-річного жителя Старосамбірщини. Внаслідок зіткнення Citroen з’їхав у кювет та перекинувся. Тілесні ушкодження отримали водії та двоє пасажирів Citroen віком 30 та 36 років.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине в результате столкновения с Opel перевернулся Citroen. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 20 октября около 11.30 на автодороге "Львов-Самбор-Ужгород" в одном из сел Турковского района.

Как предварительно установили правоохранители, столкнулись автомобили Citroen, которым управлял 58-летний житель одного из сел района, и Opel под управлением 34-летнего жителя Старосамборщины. В результате столкновения Citroen съехал в кювет и перевернулся. Телесные повреждения получили водители и двое пассажиров Citroen в возрасте 30 и 36 лет.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.