Сыхов, детский сад, строительство, протестМешканці Сихова збираються протестувати проти знесення місцевого дитсадка та будівництва на цьому місті житлового будинку. Про це повідомляється у групі "Варта 1"

23 липня о 18:30 відбудеться зібрання мешканців мікрорайону на території колишнього дитячого садка на вулиці Панаса Мирного, 13, де зараз знаходиться процентр та на місці якого планується будівництво житлового комплексу. Люди вважають виділення цієї ділянки під будівництво незаконним, оскільки згоди на це вони не давали, окрім того, поруч знаходяться Стрийський парк та парк Залізна вода.


Жители Сыхова собираются протестовать против сноса местного детского сада и строительства на этом месте жилого дома. Об этом сообщается в группе "Варта 1"

23 июля в 18:30 состоится собрание жителей микрорайона на территории бывшего детского сада на улице Панаса Мирного, 13, где находится профцентр и на месте которого планируется строительство жилого комплекса. Люди считают выделение этого участка под строительство незаконным, поскольку согласия они не давали, кроме того, рядом находятся Стрыйский парк и парк Железная вода.