мотоцикл, мальчик, центр ЛьвоваУ центрі Львова 20 липня водій мотоцикла наїхав на чотирирічну дитину. Стан хлопчика – середньої важкості. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

20 липня о 12:47 у м. Львові в центральній частині міста водій мотоцикла здійснив наїзд на дитину, 2013 року народження, жителя м. Львова, якого госпіталізовано у відділення інтенсивної терапії Львівської МДКЛ. Стан потерпілого - стабільний середньої важкості.

Як повідомила прес-служба Львівської міської ради, під час обстеження у хлопчика виявлені струс головного мозку та забійні садна на тілі.

"Жодних переломів та пошкоджень внутрішніх органів не виявлено. Зараз хлопчик знаходиться у відділенні інтенсивної терапії для лікування та подальшого обстеження", - зазначили в міській дитячій клінічній лікарні.


В центре Львова 20 июля водитель мотоцикла совершил наезд на четырехлетнего ребенка. Состояние мальчика - средней тяжести. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

20 июля в 12:47 в г. Львове в центральной части города водитель мотоцикла совершил наезд на ребенка 2013 года рождения, жителя Львова, который госпитализирован в отделение интенсивной терапии Львовской ГДКБ. Состояние пострадавшего - стабильное средней тяжести.

Как сообщила пресс-служба Львовского городского совета, во время обследования у мальчика обнаружены сотрясение головного мозга и ссадины на теле.

"Никаких переломов и повреждений внутренних органов не обнаружено. Сейчас мальчик находится в отделении интенсивной терапии для лечения и дальнейшего обследования", - отметили в городской детской клинической больнице.