На Львівщині керівник банківської установи привласнила більше 900 тисяч гривень.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області  спільно зі слідчим управлінням поліції Львівщини за процесуального керівництва обласної прокуратури встановили, що 51-річна керівник районного відділення одного з банків впродовж 2016-2018 років привласнила кошти в сумі 914,8 тис. гривень.

Зловмисниця за сприяння інших працівників фінансової установи отримала платіжні картки клієнтів, після чого перерахувала гроші з депозитів на їх поточні рахунки. А вже потім частинами знімала кошти та використовувала на власні потреби.

Жінці повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3,4,5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Їй обрано судом міру забіжного заходу – цілодобовий домашній арешт.

Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.


На Львовщине руководитель банковского учреждения присвоила более 900 000 гривен.

Работники Управления защиты экономики во Львовской области совместно со следственным управлением полиции Львовщины и прокуратурой установили, что 51-летняя руководитель районного отделения одного из банков в течение 2016-2018 годов присвоила средства в сумме 914,8 тыс. гривен.

Злоумышленница при содействии других работников финансового учреждения получила платежные карточки клиентов, после чего перечислила деньги с депозитов на их текущие счета. А уже потом частями снимала средства и использовала на собственные нужды.

Женщине сообщено о подозрении. Ей избрана мера пресечения - круглосуточный домашний арест.

Злоумышленнице грозит наказание в виде лишения свободы на срок от 7 до 12 лет с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью и конфискацией имущества.