электроэнергия, расход, ЛьвовоблэнергоЛьвів’яни економно витрачають електроенергію в порівнянні з середньо українськими показниками. Про це повідомляє прес-служба ПАТ “Львівобленерго”.

За даними енергетиків, на Львівщині споживач в середньому споживає 150 кВт∙год на місяць. У той же час середній показник по Україні – 161 кВт∙год на місяць. Для порівняння у Польщі витрачають 167 кВт∙год, у Угорщині – 218 кВт∙год, у Словаччині – 227 кВт∙год. А от румуни економніші за українців, вони споживають лише 135 кВт∙год у місяць.


Львовяне экономно расходуют электроэнергию по сравнению со среднеукраинским показателем. Об этом сообщает пресс-служба ПАО "Львовоблэнерго".

По данным энергетиков, на Львовщине потребитель в среднем расходует 150 кВт ∙ ч в месяц. В то же время средний показатель по Украине - 161 кВт ∙ ч в месяц. Для сравнения, в Польше тратят 167 кВт ∙ ч электроэнергии, в Венгрии - 218 кВт ∙ ч, в Словакии - 227 кВт ∙ ч. А вот румыны экономнее украинцев, они потребляют только 135 кВт ∙ ч в месяц.