аэропорт, самолет, рейс, ПознаньЗ 2 червня з аеропорту Львів почнуть виконуватися прямі рейси до польського міста Познань, повідомляє avianews.com.

У графіку рейсів зазначено, що польоти виконуватиме авіакомпанія LOT два рази в тиждень по понеділках і суботах на регіональних літаках Bombardier Q400: вильоти з Познані заплановані на 1:50 ночі, зі Львова - на 4:30 ранку.

Однак на момент публікації матеріалу продаж квитків на новий рейс зі Львова авіакомпанією LOT не виконувалася.

На даний момент прямі рейси зі Львова до Польщі є у авіакомпанії LOT до Варшави, у SprintAir в Радом, у лоу-коста Wizz Air до Вроцлава. В кінці жовтня рейси зі Львова до польських міст Краків і Вроцлав відкриє бюджетний авіаперевізник Ryanair.


Со 2 июня из аэропорта Львов начнут выполняться прямые рейсы в польский город Познань, сообщает avianews.com.

В графике рейсов указано, что полеты будет выполнять авиакомпания LOT два раза в неделю по понедельникам и субботам на региональных самолетах Bombardier Q400: вылеты из Познани запланированы на 01:50 ночи, вылеты из Львова - на 04:30 утра.

Однако на момент публикации материала продажа билетов на новый прямой рейс из Львова авиакомпанией LOT не выполнялась.

В настоящий момент прямые рейсы из Львова в Польшу есть у авиакомпании LOT в Варшаву, у SprintAir в Радом, у лоу-коста Wizz Air во Вроцлав. В конце октября рейсы из Львова в польские города Краков и Вроцлав откроет бюджетный авиаперевозчик Ryanair.