курорт, парк, развлеченияУ Трускавці, Східниці та Моршині хочуть збудувати великі парки розваг. Про це Tvoemisto.tv розповів керівник управління інвестиційної політики ЛОДА Роман Матис. Ідеться про проєкт розвитку медичного туризму, що зможе приваблювати іноземців. 

На Львівщині працюють над проєктом розвитку медичного туризму, що передбачає будівництво розважальної інфраструктури у курортних містах.

"При всій повазі до історичного минулого Трускавця, Моршина, Східниці але зараз ніхто не поїде просто пити мінеральну воду. Це приємний бонус, що не мають інші території", – каже Роман Матис і додає, що проєкт пов’язаний із приватним сектором, але наразі не всі учасники ринку знають про нього.

Він зазначає, що Трускавцю, Східниці і Моршину катастрофічно бракує розваг, тому проєкт передбачає будівництво парків розваг, під що вже, за словами Романа Матиса, виділили велику земельну ділянку.

"Це може бути спа курорт, медичний курорт. Проєкт розрахований на роки. Будуть нові готелі, сервіси, локації. Ми ж не скажемо іноземному туристу приїжджати на 21 день пити воду і дивитись на дельфінів. Тоді людина помре здоровою, але від нудьги", – говорить Роман Матис.

Окрім того, каже чиновник, проєкт має об’єднати Трускавець, Східницю і Моршин, між якими невеликі відстані і які мають не конкурувати, а розвиватись разом.

YesКоментар редакційного кота Статуса:
А тоді нехай помирають здоровими та задоволеними? Ну тоді пропонує ще й казіно відкрити. Так би мовити – гуляти, так гуляти!.


В Трускавце, Сходнице и Моршине хотят построить большие парки развлечений. Об этом Tvoemisto.tv рассказал руководитель управления инвестиционной политики ЛОГА Роман Матис. Речь идет о проекте развития медицинского туризма, который сможет привлекать иностранцев. 

На Львовщине работают над проектом развития медицинского туризма, который предусматривает строительство развлекательной инфраструктуры в курортных городах.

"При всем уважении к историческому прошлому Трускавца, Моршина, Сходницы, но сейчас никто не поедет просто пить минеральную воду. Это приятный бонус, который не имеют другие территории", - говорит Роман Матис и добавляет, что проект связан с частным сектором, но пока не все участники рынка знают о нем.

Он отмечает, что Трускавцу, Сходнице и Моршину катастрофически не хватает развлечений, поэтому проект предусматривает строительство парков развлечений, на уже, по словам Романа Матиса, выделенном большом земельном участке.

"Это может быть спа курорт, медицинский курорт. Проект рассчитан на годы. Будут новые отели, сервисы, локации. Мы же не скажем иностранному туристу приезжать на 21 день пить воду и смотреть на дельфинов. Тогда человек умрет здоровым, но от скуки", - говорит Роман Матис.

Кроме того, говорит чиновник, проект должен объединить Трускавец, Сходница и Моршин, между которыми небольшие расстояния и которые могут не конкурировать, а развиваться вместе.