трамвай, маршрут, движение, изменениеЗ 22 до 25 листопада рух трамваїв № 1 та № 2 буде змінено. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в ЛКП "Львівелектротранс", з 21.00 22 листопада і до 05.00 25 листопада проводитимуться роботи із заміни аварійної ділянки колії на вул. Дорошенка-Коперника. На період проведення ремонтних робіт курсування трамваїв маршрутів № 1, 2 на цій ділянці буде припинено.

На цей час трамваї курсуватимуть за таким напрямом:

  • Маршрут № 1 — "Трамвайне депо — вул. Городоцька — вул. Підвальна — вул. Пасічна" та в зворотному напрямку.
  • Маршрут № 2 — "вул. Коновальця — вул. Сахарова — вул. Вітовського — вул. І. Франка — вул. Личаківська — вул. Пасічна" та у зворотному напрямку.

С 22 по 25 ноября движение трамваев № 1 и № 2 будет изменено. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс", с 21.00 22 ноября и до 05.00 25 ноября будут проводиться работы по замене аварийного участка пути на ул. Дорошенко-Коперника. На период проведения ремонтных работ курсирование трамваев маршрутов № 1, 2 на этом участке будет прекращено.

В настоящее время трамваи будут курсировать по следующему направлению:

  • Маршрут № 1 - "Трамвайное депо - ул. Городоцкая - ул. Подвальная - ул. Пасечная" и в обратном направлении.
  • Маршрут № 2 - "ул. Коновальца - ул. Сахарова - ул. Витовского - ул. И. Франко - ул. Лычаковская - ул. Пасечная" и в обратном направлении.