пожар, квартира, домУ Жидачівському районі вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

19 листопада о 19:44 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в сел. Журавно Жидачівського району. Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.

Як виявилось на місці виклику, в момент виникнення пожежі в квартирі перебувала власниця - жінка 1974 року народження. Мешканці будинку побачили пожежу та негайно кинулись жінці на допомогу. До прибуття вогнеборців жінку вивели на свіже повітря. Пожежу намагався самостійно ліквідувати сусід власниці - чоловік 1969 року народження, який внаслідок пожежі отримав опік чола І ступеня. Потерпілий від госпіталізації відмовився.

О 20:00 вогнеборці локалізували пожежу та о 20:15 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено кухонну стінку на площі 2 кв.м., пошкоджено кухонну стінку на площі 3 кв.м., пластикове вікно на площі 1,5 кв.м., пластикову вагонку на площі 2,5 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини та причини виникнення пожежі встановлюються.


В Жидачевском районе пожарные ликвидировали пожар в жилом доме. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

19 ноября в 19:44 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в пос. Журавно Жидачевского района. Пожар возник в квартире на первом этаже пятиэтажного жилого дома.

Как оказалось на месте вызова, в момент возникновения пожара в квартире находилась хозяйка - женщина 1974 года рождения. Жители дома увидели пожар и немедленно бросились ей на помощь. До прибытия пожарных женщину вывели на свежий воздух. Пожар пытался самостоятельно ликвидировать сосед владелицы - мужчина 1969 года рождения, в результате пожара получил ожог лица I степени. Пострадавший от госпитализации отказался.

В 20:00 пожарные локализовали пожар и в 20:15 полностью ликвидирован. В результате пожара огнем уничтожено кухонную стенку на площади 2 кв.м., повреждена кухонная стенка на площади 3 кв.м., пластиковое окно на площади 1,5 кв.м., пластиковая вагонка на площади 2,5 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 5 человек личного состава и 2 единицы спецтехники.

Обстоятельства и причины возникновения пожара устанавливаются.