коллекторы, квартира, полицияПоліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного проникнення у квартиру львів'янки. Особи чоловіків, котрі вторглись у квартиру, встановлені – вони є працівниками однієї з колекторських компаній. Правоохоронці з'ясовують обставини події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

18 жовтня на оперативну лінію 102 до поліції за допомогою звернулась  45-річна співвласниця квартири, розташованої в одному  з будинків на вулиці Петра Панча у Львові. За словами жінки, близько 12.25 у її помешкання вторглись двоє невідомих чоловіків та вимагають звільнити квартиру.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших підрозділів поліції. Правоохоронці встановили особи чоловіків – вони виявились працівниками однієї із колекторських компаній.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.162 (порушення недоторканості житла) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – аж до обмеження волі терміном до трьох років.

Наразі заявниця з сім'єю залишаються у квартирі. Поліцейські встановлюють обставини події, проводиться досудове розслідування.


Полицейские открыли уголовное производство по факту незаконного проникновения в квартиру львовянки. Лица мужчин, которые вторглись в квартиру, установлены - они являются работниками одной из коллекторских компаний. Правоохранители выясняют обстоятельства происшествия. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

18 октября на оперативную линию 102 в полицию за помощью обратилась 45-летняя совладелица квартиры, расположенной в одном из домов на улице Петра Панча во Львове. По словам женщины, около 12.25 в ее квартиру вторглись двое неизвестных мужчин и требуют освободить квартиру.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа и сотрудники других подразделений полиции. Правоохранители установили личности мужчин - они оказались работниками одной из коллекторских компаний.

По факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.162 (нарушение неприкосновенности жилища) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - вплоть до ограничения свободы сроком до трех лет.

Сейчас заявительница с семьей остаются в квартире. Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, проводится досудебное расследование.