суд, убийствоНа Львівщині судитимуть зловмисника, причетного до вбивства чоловіка на автобусній зупинці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили працівники Дрогобицького відділу поліції під час досудового розслідування, відкритого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) КК України, 26 червня близько 1.30 в одному з сіл Дрогобицького району неподалік автобусної зупинки між обвинувачуваним та іншим мешканцем села виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав потерпілому удару ножем в область голови. Пораненого госпіталізували, проте наступного дня він помер у лікарні від отриманих травм.

Обвинувальний акт щодо зловмисника - 46-річного мешканця Дрогобицького району скерований на розгляд суду. Йому загрожує покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


На Львовщине будут судить злоумышленника, причастного к убийству мужа на автобусной остановке. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Как установили сотрудники Дрогобычского отдела полиции во время досудебного расследования, открытого по признакам уголовного преступления, предусмотренного ч. 1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины, 26 июня около 1.30 в одном из сел Дрогобычского района неподалеку автобусной остановки между обвиняемым и другим жителем села возник конфликт, в ходе которого злоумышленник нанес потерпевшему удар ножом в голову. Раненого госпитализировали, однако на следующий день он скончался в больнице от полученных травм.

Обвинительный акт в отношении злоумышленника - 46-летнего жителя Дрогобычского района направлен на рассмотрение суда. Ему грозит наказание - от семи до пятнадцати лет лишения свободы.