Славское, курорт, Альпы, Владимир ЗеленскийПрезидент України Володимир Зеленський закликав іноземний бізнес інвестувати у карпатський регіон, зокрема у Славське, що на Львівщині. Про це він повідомив під час щорічної "Ялтинської європейської стратегії YES-2019", інформує "Змістовно". 

"Карпати великі, і у нас є гігантський потенціал стати східноєвропейськими Альпами. Зараз ми розглядаємо проєкт у Славському та Боржаві", – сказав президент.

Нагадаємо, що  компанія "ОККО" планує збудувати у Славському траси і підйомники, натомість готелі та інфраструктуру відкриють інші інвестори. Загалом новий курорт у Славському мають побудувати за 3-5 років. Вартість будівництва приблизно становить 300-500 млн євро. За попередньою інформацією, тут облаштують 65 км траси та інфраструктуру для обслуговування 15 тисяч туристів.

Додамо, що форум "Ялтинська європейська стратегія YES-2019" – міжнародна щорічна конференція українських і закордонних політиків та підприємців, яку у 2004 році заснував олігарх Віктор Пінчук. Раніше її проводили у Ялті, втім після 2014 року вона щорічно відбувається у Мистецькому арсеналі в Києві.


Президент Украины Владимир Зеленский призвал иностранный бизнес инвестировать в карпатский регион, в частности в Славское на Львовщине. Об этом он сообщил во время ежегодной "Ялтинской европейской стратегии YES-2019", передает "Содержательно"

"Карпаты большие, и у нас есть гигантский потенциал стать восточноевропейскими Альпами. Сейчас мы рассматриваем проект в Славском и Боржави", - сказал президент.

Напомним, что компания "ОККО" планирует построить в Славском трассы и подъемники, а гостиницы и инфраструктуру откроют другие инвесторы. В целом новый курорт в Славском должны построить за 3-5 лет. Стоимость строительства составляет приблизительно 300-500 млн евро. По предварительной информации, здесь обустроят 65 км трассы и инфраструктуру для обслуживания 15 000 туристов.

Добавим, что форум "Ялтинская европейская стратегия YES-2019" - международная ежегодная конференция украинских и зарубежных политиков и предпринимателей, которую в 2004 году основал олигарх Виктор Пинчук. Ранее ее проводили в Ялте, а после 2014 года она ежегодно происходит в Художественном арсенале в Киеве.