улица Кульпарковская, дорожные парапетыПатрульні затримали на вулиці Кульпарківській чоловіка, який ніс вкрадені дорожні парапети. За його словами, він планував зробити з них вдома ворота. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Близько 3:00 ночі на вулиці Кульпарківській інспектори патрульної поліції Львова помітили підозрілу особу, яка несла металеву огорожу. 41-річний мешканець Пустомитівського району спочатку сказав, що хотів здати парапети на металобрухт, а згодом змінив свідчення і сказав, що планував зробити собі вдома з них ворота. На місце викликали слідчих Франківського відділу поліції. Чоловік раніше притягався за угон автомобіля та хуліганство.


Патрульные задержали на улице Кульпарковской мужчину, который нес украденные дорожные парапеты. По его словам, он планировал спорудить из них дома ворота. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Около 3:00 ночи на улице Кульпарковской инспекторы патрульной полиции Львова заметили подозрительного человека, который нес металлическое ограждение. 41-летний житель Пустомытовского района сначала сказал, что хотел сдать парапеты на металлолом, а впоследствии изменил показания и сказал, что планировал сделать себе дома из них ворота. На место вызвали следователей Франковского отдела полиции. Мужчина ранее привлекался за угон автомобиля и хулиганство.