воровка, часы, детиДіти викрили крадійку і допомогли її затримати. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

У суботу патрульних викликали діти віком 10 років, які саме бігли за крадійкою вулицею Дозвільною. Вони грали у футбол, і один із хлопчаків підійшов до своєї куртки, яку залишив на час гри, подивитися на смарт-годиннику час.

У цей час за дітьми спостерігала жінка, яка одразу підійшла і викрала з куртки годинник. Це побачив друг хлопця і почав галасувати. Жінка кинулася на втьоки, а діти за нею. На виклик неповнолітніх патрульні приїхали через 5 хвилин і затримали 27-річну львів’янку. У неї був при собі годинник потерпілого.

На місце викликали маму хлопця і слідчо-оперативну групу. Мама написала заяву. Вчасний дзвінок на 102 допоміг затримати ймовірну зловмисницю, зазначають правоохоронці.


Дети разоблачили воровку и помогли ее задержать. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

В субботу патрульных вызвали дети 10 лет, которые бежали за воровкой по улице Дозвильной. Они играли в футбол, и один из мальчишек подошел к своей куртке, которую оставил на время игры, посмотреть на смарт-часах время.

В это время за детьми наблюдала женщина, которая сразу подошла и украла из куртки часы. Это увидел друг парня и начал кричать. Женщина бросилась убегать, а дети за ней. На вызов несовершеннолетних патрульные приехали через 5 минут и задержали 27-летнюю львовянку. У нее был при себе часы потерпевшего.

На место вызвали маму парня и следственно-оперативную группу. Мама написала заявление. Своевременный звонок на 102 помог задержать вероятную злоумышленницу, отмечают правоохранители.