авиарейс, аэропорт, ГрецияАвіакомпанія Ellinair вдвічі збільшує кількість рейсів з аеропорту Львів у грецькі Салоніки та Іракліон. Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького. 

У зв’язку зі зростанням популярності у туристів України напрямку Греція та збільшенням продажів турів на курорти цієї країни від оператора Mouzenidis Travel порівняно з аналогічним періодом минулого року – грецький авіаперевізник холдингу Mouzenidis Group нарощує обсяг політної програми з міжнародного аеропорту Львів до аеропортів Греції.

На сезон польотів Літо-2019 авіакомпанія Ellinair практично вдвічі збільшила частоту рейсів за маршрутами: Львів-Салоніки (по четвергам і неділям з 02.06.2019 з періодичністю 7-10-14 днів) і Львів-Іракліон (по понеділкам або четвергам з періодичністю 10-11 днів).

Довідка SQ. Авіакомпанія Ellinair неодноразово потрапляла в рейтинги українських аеропортів як кращий авіаперевізник країни. Для українських пасажирів авіакомпанія пропонує безкоштовне перевезення багажу і ручної поклажі, харчування і напої на борту, безкоштовний переліт немовлят до 2-х років, а також безкоштовні трансфери до кожного рейсу з усіх обласних центрів Західної України (Ужгород, Чернівці, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Тернопіль, Хмельницький).


Авиакомпания Ellinair вдвое увеличивает количество рейсов из аэропорта Львов в греческие Салоники и Ираклион. Об этом сообщает пресс-служба Международного аэропорта "Львов" им. Даниила Галицкого. 

В связи с ростом популярности у туристов Украины направления Греция и увеличением продаж туров на курорты этой страны от оператора Mouzenidis Travel по сравнению с аналогичным периодом прошлого года - греческий авиаперевозчик холдинга Mouzenidis Group наращивает объем полетной программы из международного аэропорта Львов в аэропорты Греции.

На сезон полетов Лето-2019 авиакомпания Ellinair практически вдвое увеличила частоту рейсов по маршрутам: Львов-Салоники (по четвергам и воскресеньям с 02.06.2019 с периодичностью 7-10-14 дней) и Львов-Ираклион (по понедельникам или четвергам с периодичностью 10-11 дней).

Справка SQ. Авиакомпания Ellinair неоднократно попадала в рейтинги украинских аэропортов как лучший авиаперевозчик страны. Для украинских пассажиров авиакомпания предлагает бесплатную перевозку багажа и ручной клади, питание и напитки на борту, бесплатный перелет младенцев до 2-х лет, а также бесплатные трансферы до каждого рейса из всех областных центров Западной Украины (Ужгород, Черновцы, Ивано-Франковск, Луцк, Ровно, Тернополь, Хмельницкий).