ремонт, дороги, пункт пропуска, границаЗа кошти польського кредиту, орієнтовно, в квітні розпочнеться ремонт доріг на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні. Про це повідомляє Служба автодоріг у Львівській області.

У Міністерстві фінансів Республіки Польща відбулась робоча нарада за участі делегації з України (в тому числі, представників Служби автомобільних доріг у Львівській області) та підрядних організацій.

Служба автомобільних доріг у Львівській області узгодила всі зауваження від Уряду Республіки Польща і підписала угоду для реалізації Контракту на ремонтні роботи автомобільних доріг загального користування державного значення у Львівській області.

“Очікуємо, що найближчим часом Міністерство фінансів України та Міністерство фінансів Республіки Польща дійдуть до кінцевої згоди щодо реалізації цього Контракту і у квітні місяці цього року будуть розпочаті роботи над розробкою проектно-кошторисної документації та ремонтні роботи автомобільних доріг, які ведуть до пунктів перетину на українсько-польському кордоні”, - зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор.

Відповідно до Програми “Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні” за кошти польського кредиту на умовах пов’язаної допомоги ремонтні роботи виконуватимуться на автомобільних дорогах загального користування О 142001 Яворів – Грушів, Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська, Т-14-18 Нижанковичі - Самбір – Дрогобич – Стрий, Т-14-03 Грушів – Немирів, Т -14 - 01 КПП “Смільниця” – Старий Самбір.


За счет польского кредита, ориентировочно, в апреле начнется ремонт дорог на подходах к пунктам пропуска на украинско-польской границе. Об этом сообщает Служба автодорог в Львовской области.

В Министерстве финансов Республики Польша состоялось рабочее совещание с участием делегации из Украины (в том числе, представителей Службы автомобильных дорог в Львовской области) и подрядных организаций.

Служба автомобильных дорог в Львовской области согласовала все замечания от Правительства Республики Польша и подписала соглашение для реализации контракта на ремонтные работы автомобильных дорог общего пользования государственного значения в Львовской области.

"Ожидаем, что в ближайшее время Министерство финансов Украины и Министерство финансов Республики Польша придут к окончательному согласию по реализации этого контракта и в апреле этого года будут начаты работы над разработкой проектно-сметной документации и ремонтные работы автомобильных дорог, которые ведут к пунктам пропуска на украинско-польской границе", - отметил начальник Службы автомобильных дорог в Львовской области Руслан Кандибор.

В соответствии с Программой "Развитие пограничной дорожной инфраструктуры на подходах к пунктам пропуска на украинско-польской границе" за средства польского кредита на условиях связанной помощи ремонтные работы будут выполняться на автомобильных дорогах общего пользования О 142001 Яворов - Грушев, Т-14-04 Червоноград - Рава-Русская, Т-14-18 Нижанковичи - Самбор - Дрогобыч - Стрый, Т-14-03 Грушев - Немиров, Т-14 - 01 КПП "Смильница" - Старый Самбор.