патрульная полиция, ранения,ножПатрульні затримали чоловіка, який завдав ножові поранення і зник.

На гарячу лінію 102 надійшов виклик від оператора швидкої допомоги про те, що на Площі Ринок відбувся конфлікт.

Прибувши на місце, патрульні побачили, що лікарі надають першу медичну допомогу потерпілому. Медики повідомили, що йому нанесли ножове поранення в шию. Очевидець надав опис підозрюваного і вказав напрямок, куди той побіг.

Патрульні зайшли в один з під'їздів, де побачили калюжу крові. Саме плями крові і привели інспекторів на третій поверх. Там вони і виявили підозрюваного. Чоловік тримав ніж, який кинув на вимогу поліцейських.

Під час поверхневої перевірки у нього виявили ще сокиру. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.


Патрульная полиция задержала мужчину, который нанес ножевые ранения и скрылся.

На горячую линию 102 поступил вызов от оператора скорой помощи о том, что на Площади Рынок произошел конфликт.

Прибыв на место, патрульные увидели, что врачи оказывают первую медицинскую помощь пострадавшему. Медики сообщили, что ему нанесли ножевое ранение в шею. Очевидец предоставил описание подозреваемого и указал направление, куда тот побежал.

Патрульные зашли в один из подъездов, где увидели лужу крови. Именно пятна крови и привели инспекторов на третий этаж. Там они и обнаружили подозреваемого. Мужчина держал нож, который бросил по требованию полицейских.

Во время поверхностной проверки у него обнаружили и топор. На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу.