​У Львівській міській раді відбулася зустріч мера Львова Андрія Садового з президентом компанії "The Doppelmayr/Garaventa Group" Міхаелем Допельмауером.

Про це повідомили у Львівській міськраді.

Під час зустрічі говорили про можливість облаштування у Львові канатної дороги із залученням світового досвіду.

Як розповів Міхаель Допельмауер, в Австрії канатні дороги – це доступний транспорт для неповносправних осіб, і цей проект – хороший приклад реалізації транспортного сполучення.

Сьогодні канатні дороги відіграють важливу роль в загальній концепції міського транспорту багатьох міст світу. Їхньою перевагою є не лише швидкість та доступність, але й те, що такий вид транспорту є більш екологічним, у порівнянні з іншими.


Во Львовском городском совете состоялась встреча мэра Львова Андрея Садового с президентом компании "The Doppelmayr/Garaventa Group" Михаэлем Допельмауером.

Об этом сообщили во Львовском горсовете.

Во время встречи говорили о возможности обустройства во Львове канатной дороги с привлечением мирового опыта.

Как рассказал Михаэль Допельмауер, в Австрии канатные дороги - это доступный транспорт для инвалидов, и этот проект - хороший пример реализации транспортного сообщения.

Сегодня канатные дороги играют важную роль в общей концепции транспорта многих городов мира. Их преимуществом является не только скорость и доступность, но и то, что такой вид транспорта является более экологичным по сравнению с другими.