движение, петиция, транспортЗмінити напрям одностороннього руху в протилежну сторону на вулиці Котляревського просять у петиції, що зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

Автор петиції Віталій Маковяк пише, що після зміни напрямку однобічного руху по вулиці Котляревського вулиця Горбачевського стоїть в постійних заторах. Тому просить повернути напрямок однобічного руху по вулиці Котляревського, як це було раніше (тобто від вулиці Горбачевського до вулиці Київської).

"Це б значно зменшило кількість авто на цій ділянці, так як стояти могли б тільки ті, кому потрібно ліворуч, а інші могли б об'їхати. Плюс затори там створюють небезпеку для пішоходів, що користуються пішохідним переходом перед медиком, бо потрібно проїхати швидше, щоб не закривати дорогу, і водії змушені їхати на пішохід по 2 ряди, щоб сховатись", - зазначає він.


Изменить направление одностороннего движения в противоположную сторону на улице Котляревского просят в петиции, которая зарегистрирована в Единой системе местных петицей

Автор петиции Виталий Маковяк пишет, что после изменения направления одностороннего движения по улице Котляревского улица Горбачевского стоит в постоянных пробках. Поэтому просит вернуть направление одностороннего движения по улице Котляревского, как это было раньше (то есть от улицы Горбачевского до улицы Киевской).

"Это бы значительно уменьшило количество авто на этом участке, так как стоять могли бы только те, кому нужно налево, а другие могли бы объехать. Плюс пробки там создают опасность для пешеходов, пользующихся пешеходным переходом перед медиком, потому что нужно проехать быстрее, чтобы не закрывать дорогу, и водители вынуждены ехать на пешехода по 2 ряда, чтобы спрятаться", - отмечает он.