штраф, работники, ГострудаЗа приховування трудових відносин з підприємства ЛКП "Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району" у примусовому порядку стягнуто штраф. Про це повідомляє ГУ Держпраці у Львівській області.

Галицький відділ державної виконавчої служби м. Львова в межах виконавчого провадження щодо виконання постанови ГУ Держпраці у Львівській області стягнув штраф у розмірі 670140 грн з ЛКП "Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району".

Постанову про накладення штрафу Головним управлінням винесено за використання на підприємстві праці неналежним чином оформлених працівників. Зокрема роботодавець приховував трудові відносини з 6-ма працівниками за договорами цивільно-правового характеру.


За сокрытие трудовых отношений с предприятия ЛКП "Дорожно-ремонтное предприятие Галицкого района" в принудительном порядке взыскан штраф. Об этом сообщает ГУ Гоструда во Львовской области.

Галицкий отдел государственной исполнительной службы г. Львова в пределах исполнительного производства по выполнению постановления ГУ Гоструда во Львовской области взыскал штраф в размере 670 140 грн с ЛКП "Дорожно-ремонтное предприятие Галицкого района".

Постановление о наложении штрафа Главным управлением вынесено за использование на предприятии труда ненадлежащим образом оформленных работников. В частности работодатель скрывал трудовые отношения с 6-ю работниками за договорами гражданско-правового характера.