19 жовтня Київстар оголосив набір слухачів на курси профорієнтації STARt Yourself. Старшокласники (з 15 років) та студенти 1-2 курсів зможуть дізнатися з перших вуст про особливості популярних спеціальностей: юриспруденція та комплаєнс; Digital SMM, веб-дизайн; BigData; маркетинг; фінанси та аудит.

ТОП-менеджери та керівники напрямків Київстар прочитають 5 лекцій про особливості різних спеціальностей, поділяться професійним досвідом та дадуть відповіді на питання слухачів. У зв’язку з карантинними обмеженнями навчання буде проходити онлайн.

Щоб пройти відбір, кандидатам потрібно заповнити анкету та обов’язково детально розповісти про свою мотивацію участі в навчанні.  Один слухач може прослухати кілька лекції за вибором Найбільш мотивовані учні та студенти ввійдуть до складу групи слухачів.

Yes

Курс профорієнтації STARt Yourself - це один з етапів програми стажування для студентів. Спрямувати молодь, допомогти зробити перший крок в професійному напрямку - це навіть більш відповідальна задача, ніж дати практичні навички роботи. Ми прагнемо до того, щоб молоді люди свідомо обирали професію та займались в результаті улюбленою справою. Про успіх проєкту говорить те, що у нас уже є в штаті люди, котрі пройшли: 1) курси профорієнтації, 2) стажування в Київстар та, нарешті, 3) стали нашими співробітниками, - коментує Оксана Олійник, директор з управління персоналом та розвитку організації Київстар.

Yes

Вперше курси профорієнтації Київстар провів в 2017 році, за цей час навчання пройшли понад 500 підлітків, які прослухали більше 30 лекцій.

Нагадаємо, в Київстар діють дві програми стажування: для студентів з 3 курсу - STARt Yourself, відгалуженням якої і є дана програма профорієнтації. Та проєкт для "дорослих" стажерів, людей з великою перервою в роботі, а також для тих, хто вирішив повністю змінити напрямок діяльності - Returnship.