дождеприемник, запахДо кінця листопада встановлять ще 357 гідрозатворів на дощоприймачах, що повинно запобігти неприємному запаху у центральній частині міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У 2016 році департаментом житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради спільно з відділами комунального господарства районних адміністрацій (балансоутримувачі дощової каналізації), та ЛМКП "Львівводоканалом" було підготовлено пропозиції щодо почергового ремонту дощової каналізації та встановлення гідрозатворів на дощоприймача на 7 ділянках у центральній частині міста. Передбачено встановити 868 гідрозатворів. На сьогодні вже встановлено 511. Роботи планують завершити у листопаді 2017 року.

"Торік почали роботу з виготовлення проектів з ремонту дощової каналізації та встановлення гідрозатворів на дощоприймачах. Визначили 7 ділянок у центрі міста. Визначили центр, бо тут загальносплавна каналізація. Відповідно на цих ділянках передбачено встановлення 868 гідрозатворів. На сьогодні вже встановлено 511. Тобто, минулого року було встановлено 237 штук. Станом на сьогодні роботи продовжуються. Зараз ще 274 гідрозатвори встановлено. Завершити роботи плануємо у листопаді цього року. Встановлення гідрозатворів на дощоприймачах є важливим, адже запобігає неприємному запаху. Однак їх потрібно періодично чистити", - розповів заступник начальника управління інженерного господарства Львівської міської ради Андрій Мончак.

Як повідомили голови районних адміністрацій, усі дощоприймачі у районах почищені і готові до зими. На кількох дощоприймачах, в районі Краківського ринку, тривають роботи з очистки. До кінця тижня роботи завершать.


До конца ноября установят еще 357 гидрозатворов на дождеприемники, что должно предотвратить неприятный запах в центральной части города. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В 2016 году департаментом жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета совместно с отделами коммунального хозяйства районных администраций (балансодержатели дождевой канализации), и ЛГКП "Львовводоканалом" были подготовлены предложения по поочередного ремонту ливневой канализации и установке гидрозатворов на дождеприемники на 7 участках в центральной части города. Предусмотрено установить 868 гидрозатворов. На сегодня уже установлено 511. Работы планируют завершить в ноябре 2017 года.

"В прошлом году начали работу по изготовлению проектов по ремонту ливневой канализации и установка гидрозатворов на дождеприемники. Определили 7 участков в центре города. Определили центр, потому что здесь общесплавная канализация. Соответственно на этих участках предусмотрена установка 868 гидрозатворов. На сегодня уже установлено 511. То есть, в прошлом года было установлено 237 штук. на сегодня работы продолжаются. Сейчас еще 274 гидрозатвора установлено. Завершить работы планируем в ноябре этого года. Установление гидрозатворов на дождеприемники является важным, поскольку предотвращает неприятный запах. Однако их нужно периодически чистить", - рассказал заместитель начальника управления инженерного хозяйства Львовского городского совета Андрей Мончак.

Как сообщили главы районных администраций, все дождеприемники в районах очищены и готовы к зиме. На нескольких дождеприемниках, в районе Краковского рынка, продолжаются работы по очистке. К концу недели работы завершат.